Dominic Scott
Радио Кафе Канал 77

Сала за свадби

Да го имаш светот на дланка, да уживаш во неверојатниот поглед кон Исарот и да се забавуваш до крајот на најубавиот ден од твојот живот.

Летна тераса на Радио Кафе Канал 77 со капацитет од 340 гости на летна тераса, под романтични шатори, опремена со беспрекорно осветлување, видео бим и многу други погодности кои го прават вашиот совршен ден една беспрекорна целина.

Радио Кафе Канал 77, совршено место за свадба од соништата.

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА
  • Капацитет од 340 гости на летна тераса

  • Беспрекорно уредување и амбиент

  • Одлична опрема за осветлување и озвучување