Направете ја вашата резервација онлајн си пополнување на формата за резервација или телефонски на следните броеви. Ние во најскоро време ќе одговориме по истата.

Резервирај преку телефон

 • Ресторан: 032 613 777

 • Мобилен: 078 500 077

 • Адреса: ул. 5-та Партиска Конференција бб, 2000 Штип  УЖИВАЈ ВО ТВОЈОТ ОБРОК ДОМА

  НАРАЧАЈ ОНЛАЈН

  Нашето вкусно мени достапно за носење преку можноста за онлајн нарачки.

  МЕНИ ЗА НОСЕЊЕ