• Пршута – 70 гр
  • Шунка – 100 гр
  • Врат – 60 гр
  • Сланина – 60 гр
  • Кулен – 60 гр
  • Сирење овчо – 60 гр
  • Сирење горгонзола – 70 гр
  • Кашкавал кравји – 100 гр
  • Мортадела – 50 гр
  • Маслинки – 50 гр