ХРАНА ДО ДОМА

Вина Стоби

Стоби Куве 0,75ml

200.00 ден


Кувé од Жилавка, Жупљанка, Ризлинг, Шардоне, Мускат Отонел. Силен, кристален, жолто-зеленикав отсјај. Ароматична овошна зачинета симфонија со цитрусни ноти и бело овошје. Вкусот е мек, исполнет, гладок, сладок со долг, свеж и мистичен финиш.

Категорија:

Description

Кувé од Жилавка, Жупљанка, Ризлинг, Шардоне, Мускат Отонел. Силен, кристален, жолто-зеленикав отсјај. Ароматична овошна зачинета симфонија со цитрусни ноти и бело овошје. Вкусот е мек, исполнет, гладок, сладок со долг, свеж и мистичен финиш.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стоби Куве 0,75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *