• Леб – 4 парчиња
  • Крем сирење – 40 гр
  • Кашкавал – 100 гр
  • Кулен – 70 гр
  • Домат – 50 гр
  • Марула – 150 гр
  • Кечап – 50 гр
  • Мајонез – 50 гр