• Леб – 4 парчиња
  • Крем сирење – 40 гр
  • Сирење кравјо – 70 гр
  • Јајце – 1 бр
  • Домат – 50 гр
  • Марула – 150 гр
  • Кечап – 50 гр
  • Мајонез – 50 гр