• Марула – 50 гр
  • Зелка – 50 гр
  • Цвекло – 70 гр
  • Морков – 50 гр
  • Краставица – 50 гр
  • Домат – 50 гр
  • Маслинки – 30 гр
  • Сирење кравјо – 50 гр
  • Урнебес топка – 1 бр
  • Пилешка топка – 1 бр
  • Пинџур топка – 1 бр