Dominic Scott
Канал 77

Соби за ноќевање

Радио Кафе Канал77 располага со три соби за ноќевање, со вкупен капацитет од 6 легла. Собите се опремени со кабелска ТВ, LCD телевизор и бежичен интернет.

Доколку сакате да преноќите и одморите на чист и свеж воздух во Штип, секогаш сме достапни да ве угостиме и испратиме задоволни. За нас задоволните клиенти се главната цел за која се залагаме.

РЕЗЕРВИРАЈ
  • Хигиената на прво место

  • Удобност и можност за вистински одмор

  • 3 соби со капацитет од по 2 лица