НАЈДОБРОТО ВО ГРАДОТ

ВИСТИНСКО ИСКУСТВО

Уживајте во пријатен амбиент и превкусните гастрономски специјалитети подготвени со љубов.

ПОГЛЕДНИ МЕНИ

НАШИОТ ИСКУСЕН КУВАР секогаш со целосно внимание и посветеност ја подготвува храната која е наменета за Вас. Секогаш користејќи квалитетни состојки, вниманието и искуството не прават најдобри.

ХРАНАТА Е НАШЕТО НАЈГОЛЕМО ЗАДОВОЛСТВО

Повелете и вкусете ги нашите извонредни специјалитети. Нашето мени е прилагодено за сите Вас, а во нашиот кафе ресторан Ве очекуваме за секаква пригода.

БИФТЕК ТОРНАДО – 280МКД

Најдоброто во градот

Нашето вкусно мени сега е достапно и за онлајн нарачки. Нарачај онлајн и очекувај не на твојата врата за помалку од 30 минути.

ВИДИ МЕНИ

Одлични за настани

Достапни за корпоративни настани, свадби и секаков вид на прослави. Вие ги потенцирате вашите побарувања, а ние ја остваруваме вашата желба за секоја пригода.

РЕЗЕРВИРАЈ

Секогаш во тек

Следењето на трендови, високиот квалитет и уникатноста се нашите главни карактеристики. Уживајте во прекрасниот амбиент надвор од центарот на градот.

ЗА НАС